Sikkerhed og PrivatlivVi sætter pris på dit besøg på vores hjemmeside og din interesse for vores produkter. Vi ønsker, at du føler dig tryg besøger vores hjemmesider og forsikre Dem om, at dine personlige oplysninger på en sikker måde at behandle os som ansvarlige.
Vi er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Du kan besøge de fleste sider på vores hjemmeside uden at give os oplysninger om dig selv. Men vi nogle gange har brug for oplysninger til at yde tjenester, du anmoder om, og denne erklæring om beskyttelse af personoplysninger indeholder oplysninger om dataindsamling og anvendelse af data i sådanne situationer.

Indsamling af personlige oplysninger
Vi indsamler også visse oplysninger om computerens hardware og software. Denne information kan indeholde: din IP adresse, browser type, operativsystem, domænenavn, besøgstider og adresserne på henvisende websteder. Denne information bruges til at betjene denne tjeneste, for at opretholde kvaliteten af ​​service og at kunne levere generelle statistikker vedrørende brug af vores hjemmeside.Brug af personlige oplysninger
Vi bruger dine personlige oplysninger til følgende formål:
• At sikre, at webstedet opfylder dine behov.
• At levere produkter og tjenester, såsom nyhedsbreve, særtilbud og andre oplysninger, du anmoder om eller køb.
• For at hjælpe os med at skabe og publicere indhold mest relevant for dig.
• For at give dig besked om nye produkter, specielle tilbud, opdaterede oplysninger og andre nye tjenester fra os, hvis du beder om det.

Kontrol af personlige oplysninger
Når du tilmelder dig, eller på anden måde giver os personlige oplysninger, vil vi ikke dele disse oplysninger med tredjepart uden din tilladelse, bortset fra begrænsede undtagelser allerede er opført. Det vil kun blive brugt til ovennævnte formål. Hvis du tilmelder dig, du fortælle os, hvordan og hvorvidt du vil have os til at kommunikere med dig.Adgang til personlige oplysninger
Vi giver dig mulighed for at sikre, at dine personlige oplysninger er korrekte og opdaterede. Hvis du registrerer dig på vores hjemmeside vil have det fulde overblik over din bestilling når som helst.